Wątek
:
cos wyjatkowego na 30 -ste urodziny dla faceta
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-08-26, 21:07
#
11
angel1980
Raczkowanie
Dot.: cos wyjatkowego na 30 -ste urodziny dla faceta
Cytat:
Napisane przez
Betkat
Ja uważam, że to powinno być coś od Ciebie... takiego naprawdę osobistego... pomysł monaa01 jest naprawdę super. Możesz też iść do fotografa i zrobić mu jakieś piękne zdjęcie Twojej buźki… Ja kiedyś dałam taki prezent mojemu mężowi - na walentynki - dodałam coś jeszcze - był zachwycony
Natomiast moim rodzicom na 25 rocznice ślubu zamówiłam obraz – kopię ich ślubnej fotografii, też bardzo im się podobało.
Z prezentem na 30 urodziny miałam spory problem, bo byliśmy akurat w podróży poślubnej - ale zgłosiłam to do naszej opiekunki z prośba o pomoc, ona do szefa kuchni i jak przyszliśmy na kolację czekał na nas przystrojony kwiatami stół a potem cała obsługa z kuchni przyszła z pięknym torcikiem śpiewając "happy birthday to you...” u lokalnych beach boy zamówiłam jeszcze tabliczkę z drewna hebanowego na której były wyrzeźbione słowa: KOCHANEMU MĘŻOWI W DNIU 30 URODZIN i jeszcze dwie daty – jego urodzin i tamtego dnia ;-) (musiałam im to napisać na karteczce bo oczywiście nie znali języka polskiego). Wszystko wyszło cudownie i mąż wspomina ten dzień do dziś…. A było to już 6 lat temu
Angel1980 mam nadzieję, że wymyślisz coś fajnego i będzie to niezapomniany dzień…
superrrrr,ale my bedziemy w Polsce na jego urodziny
ale tez kalendarz mnie kusi,tylko jak go zrobic.....??
Wyślij prywatną wiadomość do angel1980
Znajdź więcej postów angel1980