Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnio obejrzane filmy cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-03-14, 10:19   #2015
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: Ostatnio obejrzane filmy cz. VIII

Miasto 44.

Tż włączył, wiedziałam, że to film o powstaniu, ale w sumie z braku laku oglądałam z nim, mimo, że wojennych filmów nie lubię.

Jestem oczarowana tym obrazem. Świetnie się to oglądało, fajne zabiegi reżyserskie, dobrze opowiedziana historia. Potem się zdziwiłam,że film jest słabo oceniony na filmwebie...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kolorowe_jaskolki Pokaż wiadomość
We mnie kompletnie nie wzbudził emocji, w zasadzie wymęczyłam do końca Miałam wrażenie, że nie oglądam dwójki dorosłych ludzi, tylko jakieś avatary, których kompletnie nie mogłam załapać ani kupić. Kompletnie nie interesowały ich perypetie, ich problem, kłótnie, to co robią z dzieciakiem na Halloween, to co ona załatwia z tą prawniczką, cała akcja z kuratorką, z tym mieszkaniem, jakby czułam się kompletnie obok tej historii. A scenka z czytaniem listu pod koniec - to był tak bardzo tani chwyt, że po prostu nie mogłam tego kupić, zaczęłam się śmiać z zażenowania

Ale ogólnie moim zdaniem nominowane filmy były w tym roku mocno przehajpowane, przynajmniej te co widziałam. Jojo też mnie trochę zawiódł (chociaż i tak był najlepszy), Joker to jak już tutaj pisałam, porażka na całej linii. Parasite - przehajpowano mi go na maksa. A reszty nawet nie miałam ochoty oglądać, kolejny film o wojnie, potem typowy film oscarowy o wyścigach, kolejny film gangsterski Scorsese... Nope, coraz gorsze są te stawki z roku na rok
Dokładnie takie samo zdanie mam o tym filmie. Postacie były dla mnie miałkie, nie interesujące, w zasadzie to miałam gdzieś co się między nimi stanie. Jedyne co zapamiętałam z tego filmu to Laurę Dern. O reszcie zapomniałam 5 min po wyłączeniu netflixa.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując