Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-26, 23:07   #812
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Witam wasz wszystkie.....
Wiecie co mnie dzisiaj spotkalo w nocy...mój ząbek czekający w kolejce na wyrwanie przypomnial sie z takim echem że aż dostałam szczękościsku. Koszmar, ból ledwo do wytrzymania. Ogromne dawki leków przeciwbólowych i okład z lodu trochę załagodził. I ....miałam jedną tabletke antybiotyku, którą wczoraj wywaliłam do kosza. Pół godziny szukalam jej dzisiaj w nocy w tym koszu(oczywiście opakowaną). Dzisiaj w pracy było koszmarnie, odurzona tabletkami, bólem, ale jakoś przetrwalam. zadzownilam do dentysty co robić...i ....wyrywają jutro bo już nie ma na co czekać. Ufff z jednej strony...brrrrrrrrr ze strachu. Ale ból wyrywania zęba jest napewno przyjemniejszy od tego co miałam w nocy.
Dołańczam się do ciepłych słów O naszej kochanej Guarance.

I życzę zdrowia wszystkim zakatarzonym w nosku, gardełku i uszku....
ojj bidulko szybciutko do wyrwania i bedzie po sprawie!!

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
wklejam kilka obiecanych fotek z Majorki i błyszczydło Shiseido, to o którym pisała nosek na zakupowym apricot nectar
Reese, cuuuudnie!!! tylko dlaczego Cie nie ma na zadnej?

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Też jestem zmotoryzowana i moje buty się niszczą w swojej tylnej części. I nie mam na myśli zada
A Mama nauczyła Cię bardzo dobrej i mądrej zasady.
Też bym tak chciała, ale ciągle się czymś zauroczę,, bo ja sroka jestem.
Ale parę ponadczasowych sztuk posiadam

Guaranko
, ja jestem jak Ty uwielbiam kupowac ciuszki, buty, dodatki chociaz nie pedze za najnowszymy trendami, nooo nie zawsze hihih ale ostatnio przerzucilo mnie na kosmetyki, ciekawe czemu

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy,
ale te osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada
piekna mysl

Cytat:
Napisane przez dor6 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Może mnie jeszcze pamiętacie.
Wróciłam z ostatniej wakacyjnej wyprawy, jednak zniknę z forum. Nie wiem, czy na zawsze, czy na jakiś czas. Dotknęła mnie tragedia, z którą nie umiem sobie na razie poradzić. By choć trochę zapomnieć, ukoić ból i oderwać się od rzeczywistości, której nie umiem zaakceptować, poczytam sobie, co napisaliście, gdy mnie nie było i co będziecie tutaj pisać. Pozdrawiam was.
dor6, bardzo mi przykro trzymaj sie Kochana, jestesmy z Toba

dobranoc Kobitki, lece do czytania....:/

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora