2020-03-15, 12:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2020
Ja się normalnie loguje przez millenium zarówno do portalu pacjenta jak i do zusu. Nigdzie nie musiałam chodzić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------
Cytat:
Napisane przez laluna91
|
Saugella AmnioCheck
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------
Cytat:
Napisane przez Riellee
U mnie w sumie od początku ciąży miałam zwiększona wydzielinę, że aż mokro [emoji85] ale nie aż tak żeby mnie to martwiło. Za to z 2 dni temu poczułam aż jak leci... Na szczęście póki co jednorazowa sytuacja. Teraz się zastanawiam czy może też sobie nie kupić takich wkładek na wszelki wypadek. Współczuję  leż i odpoczywaj! Wszystko musi być dobrze! W piątek wieczorem zrobiłam murzynka [emoji7]
Najgorsze jest to, że chyba zaczynają mi się smaki a do sklepu lepiej nie biegać z byle powodu...
W ogóle też ta cała sytuacja z koronawirusem jest w najgorszym dla mnie momencie bo akurat kończymy wykończenie mieszkania. Miałam w sobotę iść do meblowego zobaczyć na wszelki wypadek na jakąś kanapę żebyśmy mieli na czym spać po przeprowadzce 🤣 ale sklep mi zamkneli przed nosem. Cóż, najwyżej będziemy spać na podłodze póki sytuacja się nie unormuje. Mam tylko nadzieję, że montażu kuchni mi nie przesuną bo wtedy już nie wiem co zrobię [emoji85]
|
Myślę, że warto jednak mieć coś takiego w razie co. Są też chyba paski do sprawdzania pH wydzieliny.
Ja się uspokoiłam bo nie muszę od razu lecieć spanikowana na IP tylko w razie co pójdę jak będzie się coś faktycznie działo 
|
|
|