Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem po prostu leniem w seksie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-03-19, 12:25   #4
cat13
Przyczajenie

Dot.: Jestem po prostu leniem w seksie...

Powiem szczerze, że Cię rozumiem bo miałam podobną sytuacje. Co prawda my nie wyjechaliśmy za granicę ale zaczęliśmy ze sobą mieszkać, mieliśmy współlokatorów, prace, nowe obowiązki itd. Mój chłopak też miał i ma ochotę na seks często, nie jest dla niego problemem zmęczenie, stres czy ograniczony czas. Ale ja z kolei straciłam tym zainteresowanie. Nie wiem do końca z czego to wynika, chciałbym znać odpowiedź ale sądzę, że jest to objaw znudzenia, rutyny. Seks staje się jakby rozrywką bez fajerwerków. Myślę, że warto czytać artykuły itd dlaczego seks jest tak ważny w związku, przypominać sobie dlaczego kiedyś to było takie fajnie i potrzebne. Rozmowa z seksuologiem też by była pomocna (można nawet online znaleźć terapeutę i rozmawiać na Skype). Ja byłam u seksuologa, powiedział mi, że bliskość jest ważna zawsze, że nie powinno się tego zaniedbywać bo to oddala ludzi. Wiem, że wszędzie o tym mówią i piszą więc chyba trzeba to po prostu wdrożyć w życie, ja się staram zobaczę co z tego wyniknie. Tobie życzę powodzenia.
cat13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując