2020-03-23, 20:40
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: [emoji173] Mamy wrześniowe 2020 [emoji173] cz. 2
Cytat:
Napisane przez Katarznaka
Dziewczyny leci Wam czasem krew z nosa? Mi nigdy nie leciała aż dziś... popłyneła ciurkiem. Strasznie się wystraszyłam [emoji55]
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
|
też tak miałam, ale w pierwszej ciąży
Cytat:
Napisane przez Riellee
Jak bierzecie euthyrox? Bo mi pani w aptece mówiła, że na czczo i mam godzinę po nim jeszcze czekać żeby coś zjeść. Martwie się bo nie dam tak rady. Muszę jeść od razu po wstaniu bo inaczej cały dzień się źle czuję. Lekarz mi mówił, żeby brać z rana ale nic nie wspominał, że na czczo. Tylko że musi być odstęp 24h.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Na czczo, w ulotce jest 30 min. Mi endo zalecał abym wstrzymała się godzinę z pierwszym posiłkiem, a kawę piła nie wcześniej niż 2 godziny po tabletce. Stosowałam się do tego, bo chciałam jak najszybciej zbić tsh i udało się w ponad miesiąc Teraz ciężej wytrzymać godzinkę więc aż tak się nie spinam. Dziewczyny dobrze podpowiadają, że można łykać w nocy gdy idziesz na siusiu :P
Cytat:
Napisane przez stypi_89
Ja też miałam CC ze względu na to, że młodej spadło tętno dwa razy do zera i lekarze się przestraszyli. Powrót do zdrowia tak sobie, ale nie miałam takich problemów, jak ty [emoji848] fakt długo dochodziłam do siebie, ale rana zagoiła mi się bardzo dobrze. Tylko teraz czuję jak mi się rozciąga [emoji30] i czasami strasznie mnie ciągnie podbrzusze [emoji17]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
u mnie też było CC z powodu tracenia tętna u Młodziaka.
Po 7 rano odeszły mi wody, o 15 podłączyli oksy bo nic się nie ruszało, a 15:33 był już na świecie Więc na szczęście nie miałam czasu żeby się przestraszyć, bo wszystko było na szybkości.
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87686461]Jak coś trzeba poprawić/zmienić/dopisać/usunąć na 1 stronie to PW proszę 
Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Dzięki za pierwszą stronkę . Mi możesz w wolnej chwili dopisać 31 latek.
Mój Starszak od dwóch nocy ma zatkany nos, chrapie bardzo, nawet na boku :/ A dzisiejszej nocy od 2 do 3 kręcił się co 2min inhalacje nic nie dają, dziś włączyłam steryd ale dupa Co mogę zrobić aby mu pomóc? już panikuję, że to też wina migdałków bo zawsze każdy pediatra wspominał, że są powiększone a laryngolodzy mówili, że jest ok, że jak nie chrapie to nie męczyć zabiegami :/ a teraz w najgorszym momencie zaczął tak chrapać
|
|
|