Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy LUTOWE 2020
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-03-23, 21:00   #43
pokamina
Raczkowanie

Cool Dot.: Mamy LUTOWE 2020

My z zabawek mamy książeczki kontrastowe, grzechotki i szeleściki. Przymierzam się do zakupu maty, ale chyba jeszcze się wstrzymam chwilę, bo mam wrażenie, że moje dziecko średnio zwraca uwagę na to co mu pokazuję. Może się mylę, bo mąż z kolei twierdzi, że mały jest tym bardzo zainteresowany

Mój synek też już wyrósł z niektórych ubrań. Nie wiem kiedy tak zdążył urosnąć trochę żałuję, że kupiłam tyle body, spodenek i półspiochów na najmniejszy rozmiar, bo na razie ubieramy go tylko w pajace. W body i spodenki był ubrany jeden dzień i za każdym razem tak denerwowało mnie to całe rozbieranie w celu sprawdzenia pieluchy, że chyba nieprędko znów go tak ubiorę

Łączę się z Wami w bólu, bo też wydaję mnóstwo pieniędzy skuszona licznymi promocjami. I jeszcze się łudzę, że skoro kupuję synkowi rzeczy, których będzie potrzebował dopiero za jakiś czas, to później już nie będę korzystać nadmiernie z promocji nigdy nie przypuszczałabym, że będzie mi brakować zakupów, a teraz wyszłabym do galerii, co nigdy nie sprawiało mi większej przyjemności. Teraz okazuje się nagle, że potrzebuje jakiej błachostki i nie mogę jej kupić
pokamina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując