Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co robicie na obiad? - część XIX.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-03-27, 19:21   #571
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Co robicie na obiad? - część XIX.

Cytat:
Napisane przez Knife_Girl Pokaż wiadomość
A jak doprawiasz taką fasolę? Nigdy nie piekłam, a akurat mam. Cieciorkę pieczoną bardzo lubię - taką z puszki szybko się robi. Mieszam z oliwą z oliwek i ziołami i w takiej otoczce piekę

U mnie też, raczej nie ma problemów z brakami i ludzi też nie jakoś mega dużo. Tylko czy drożdże są, to nie wiem, bo zanim to wszystko się zaczęło, zrobiłam zapas suszonych.

Piękna szarlotka

Ja dziś miałam znowu urlop (jednak te piątkowe urlopy to fajna sprawa ), więc wreszcie się zebrałam i upiekłam Lego-bułeczki Pycha! TŻ jak tylko wrócił z pracy, od razu się na nie rzucił (jeszcze ciepłe były) i wciągnął z marszu 1,5 bułki z masłem i solą No więc taka przystawka nam wyszła

A na obiad zrobiłam sałatkę w stylu tabbouleh, placuszki z cukinii i surówkę z marchewki z chrzanem i prażonym słonecznikiem.

Oj super pysznie!!! Bardzo mi sie podoba!

A wiecie ze juz maja ten test dostępny na Corone ... zmienia sie z minuty na minute... ale mowia ze od przyszłego tygodnia zaczynaja testować u nas wszystkich pracownikow szpitali i przychodni na te antyciała. A dzis nasz premier „kudłaty” jak to mowia na niego wytestowal pozytywnie na Corone razem z nim dwoch innych ministrów w tym Główny Doradca Medyczny kraju wykazuje symptomy Corony .
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora