2005-10-29, 20:00
|
|
Raczkowanie
|
Wróciłam :)
Bo urodziłam i wreszcie znowu mam czas na trochę Wizażu, więc na początek chciałam się pochwalić, że też poczułam na własnej skórze na czym polega biologiczna rola mamusi Przed porodem nie miałam na nic czasu, bo od wrzesnia zaczęłam pracę, od października studia, a to wszystko posypane rozwleczoną (jakby to ujął mój syn) "jak smarki trolla" przeprowadzką, z którą koniecznie chcieliśmy zdążyc przed zimą. No i się udało:P Termin miałam na 14.XI, ale widać moja mała jest z tych pospiesznych i 23.X od godzin przedpołudniowych dawała o sobie znać. Niestety akurat siedziałam na wykładzie, a że nie lubię kserować cudzych notatek wysiedziałam do końca. Potem już wszystko potoczyło się dość szybko, do gabinetu mojego lekarza wpadliśmy z TŻ jak burza i już o 14:05 miałam dziecko "na zewnątrz" Mała jest zdrowa, waży 3 gk ( z 5, które przytyłam w ciąży), mierzy 51 cm. Od4 dni jestem w domu, czuję się świetnie, a Nina jest oazą spokoju, jak do tej pory wstawałam w nocy tylko 3 razy łącznie, oby tak dalej:P Pozdrawiam
|
|
|