Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy wasz facet ma swój ideał kobiety...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-04-07, 00:15   #105
LhunLai
Eternal rebel

Dot.: Kiedy wasz facet ma swój ideał kobiety...

Cytat:
Napisane przez Ava_ Pokaż wiadomość
Nie wiem, mnie to nie rusza jakoś. Sama jestem ciekawa i chyba wszystkich swoich chłopaków pytałam o ideał. Ideałem dla obecnego jest/była Jessica Alba i przez długi czas umawiał się tylko z dziewczynami o ciemniejszym odcieniu skory. Jak się łatwo domyślić, jestem trupio blada blondynka. Nie widzę powodu do kompleksów czy dziwnej spirali myślenia. Widać mu sie podobam skoro ze mną jest. Mi tez się podobają roznoracy faceci, czasem blondyn czasem brunet. Nieziemsko atrakcyjnych osób czy to facetów czy kobiet na świecie jest multum, trzeba się z tym pogodzić i przestać się porównywać, bo to tylko podkopuje samoocenę i stad potem pytanie o ideał powoduje palpitacje serca.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zazdroszczę, też chcę mieć tak wyj*****ne.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87728266]No to mój były właśnie piał Aż unikałam oglądania z nim filmów, gdzie były atrakcyjne aktorki. Na początku słabo reagowałam, bo mnie to w pewnym sensie szokowało i nie wiedziałam, jak się zachować. Dopiero po jakimś czasie dosadnie wyjaśniłam, że mi się to nie podoba i te zachowania ustały, ale już nie mogłam z kimś takim być, bo przecież wiedziałam, że nawet jeśli już nie komentuje na głos, to sobie myśli.
Dzięki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Twój piał na widok aktorek, a mój na widok co drugiej laski na ulicy, i to im młodsza tym lepsza Każda pierwsza lepsza na przystanku czy autobusie czy innym pociągu to było ZJAWISKO i powód do zachwytu. Nie dziw, że miałam poczucie nieustannego zagrożenia i wrażenie, że wystarczy pierwsza lepsza a on mnie zostawi. Tak, jak napisałaś: nigdy więcej.
LhunLai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując