Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-27, 15:33   #2466
kika171
Zadomowienie

GG do kika171
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Kika - może to stres przed 4 - apetytu nie mam za grosz. Już mi się nogi dygocą przed wejściem na wagę - poniżej 50 - jadę do szpitala, a studiów nie chcę zawalić. Dlatego trzymajcie 4 mocno kciuki - by było 50 i parę kg.
Dziś włosy farbuję. Na mroźny kasztan - z rudego zrezygnowałam - dzięki dziewczynom na metamorfozach.
Potem wam zdjątka na forum wrzuce - mama mnie farbuje.
więc może faktycznie dlatego, kciukacze będa z pewnością

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Mogęę ? ewelkasss@wp.pl

Jasne ; ) .

Nie warto, ale ja tęsknie na tymi wystającymi koścmi..naprawdę..nie wiem co się ze mną dzieje, ale chciałabym wyglądać jak kiedyś, taki szkielet .

Przytyć ? Ja naprawdę nie jestem w stanie uwierzyć, że mogłabym przytyć czy, że jestem chuda jak mi to mówią... ale dziękuję.

Werko jak modelka z wybiegu ? Nie powiedziałabym.. noale thx .

Jestem w okropnym stanie, wybaczcie, że Wam tak nie poodpisuję, ale naprawdę nie dam rady niedość, że jestem słaba i nie mam na nic siły to w lustrze widzę grubasa i mam ochotę .. nie, nie być na R, ale głodzić się najlepiej wogóle nic nie jeść bo już nie wytrzymuję. A z drugiej strony nakupywałabym sobie pełno ciastek i jadła .. ostatnio jak jadłam codziennie jakieś tam słodycze to się nie przejmowałam, a teraz boję się, że przytyję, boję się ujrzec na wadze nawet te głupie 4X kg. A poprzednio to nie wiem czy były wahania, niby po mnie nie widać tych 3 kg i nie czuję ich, ale boję się stanąć na wagę...
Ewelinko co Ty wygadujesz? głodzić się?! daj spokój! tak ładnie Ci do tej pory szło! nie pozwól tego zniszczyć! Ty grubas? przestań! z której strony? jesteś taką śliczna dziewczyną, jesteś nawet za chuda, a gdzie Ci do grubasa??? proszę Cię nie rób nic pochopnie, na R nie przechodź...to błędne koło... tęsknisz za koścmi? przecież to nieładnie wygląda, popatrz na inne dziewczyny, ile wokól Ciebie jest takich, które ważą 60kg przy twoim wzroście i mają roześmiane buzie, nie przejmują się niczym, każda z nas Ci pisała, że masz świetną figurę, chyba nie myślisz, że kłamiemy? co mogłybyśmy z tego mieć? jakie korzyści? uwierz w swoje pięknoi, spójrz w lustro i powiedz sobie "kurcze ale fajna ze mnie babka", bo tak właśnie jest jesteś prześliczną zgrabną dziewczyną, która po przeczytaniu tego weźmie sobie te słowa do serca i wybije z głowy te głupie myśli prawda?

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora