2008-08-27, 15:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak
Kika - może to stres przed 4 - apetytu nie mam za grosz. Już mi się nogi dygocą przed wejściem na wagę - poniżej 50 - jadę do szpitala, a studiów nie chcę zawalić. Dlatego trzymajcie 4 mocno kciuki - by było 50 i parę kg.
Dziś włosy farbuję. Na mroźny kasztan - z rudego zrezygnowałam - dzięki dziewczynom na metamorfozach. 
Potem wam zdjątka na forum wrzuce - mama mnie farbuje.
|
więc może faktycznie dlatego, kciukacze będa z pewnością
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS
Mogęę ? ewelkasss@wp.pl
Jasne ; ) .
Nie warto, ale ja tęsknie na tymi wystającymi koścmi..naprawdę..nie wiem co się ze mną dzieje, ale chciałabym wyglądać jak kiedyś, taki szkielet .
Przytyć ? Ja naprawdę nie jestem w stanie uwierzyć, że mogłabym przytyć czy, że jestem chuda jak mi to mówią... ale dziękuję.
Werko jak modelka z wybiegu ? Nie powiedziałabym.. noale thx .
Jestem w okropnym stanie, wybaczcie, że Wam tak nie poodpisuję, ale naprawdę nie dam rady niedość, że jestem słaba i nie mam na nic siły to w lustrze widzę grubasa i mam ochotę .. nie, nie być na R, ale głodzić się najlepiej wogóle nic nie jeść bo już nie wytrzymuję. A z drugiej strony nakupywałabym sobie pełno ciastek i jadła .. ostatnio jak jadłam codziennie jakieś tam słodycze to się nie przejmowałam, a teraz boję się, że przytyję, boję się ujrzec na wadze nawet te głupie 4X kg. A poprzednio to nie wiem czy były wahania, niby po mnie nie widać tych 3 kg i nie czuję ich, ale boję się stanąć na wagę...
|
Ewelinko co Ty wygadujesz? głodzić się?! daj spokój! tak ładnie Ci do tej pory szło! nie pozwól tego zniszczyć! Ty grubas? przestań! z której strony? jesteś taką śliczna dziewczyną, jesteś nawet za chuda, a gdzie Ci do grubasa??? proszę Cię nie rób nic pochopnie, na R nie przechodź...to błędne koło... tęsknisz za koścmi? przecież to nieładnie wygląda, popatrz na inne dziewczyny, ile wokól Ciebie jest takich, które ważą 60kg przy twoim wzroście i mają roześmiane buzie, nie przejmują się niczym, każda z nas Ci pisała, że masz świetną figurę, chyba nie myślisz, że kłamiemy? co mogłybyśmy z tego mieć? jakie korzyści? uwierz w swoje pięknoi, spójrz w lustro i powiedz sobie "kurcze ale fajna ze mnie babka", bo tak właśnie jest jesteś prześliczną zgrabną dziewczyną, która po przeczytaniu tego weźmie sobie te słowa do serca i wybije z głowy te głupie myśli prawda?
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
|
|
|