Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wygląd wizażanek. Wyobrażenia a rzeczywistość.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-04-11, 08:28   #1737
Limonka2738
Zakorzenienie

Dot.: Wygląd wizażanek. Wyobrażenia a rzeczywistość.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87741584]Tak, właśnie Cię widzę na tych wszystkich konwentach itd.
Ale to są Twoje włosy? Piękne.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Zabilabym za takie wlosy.

To nie moje zdjęcie, moje są identyczne (się naszukałam ), ale do stanika.

Wiecie, niby fajne, ale żeby one tak wyglądały to muszą mi schnąć ok. 8 godzin na powietrzu, bez gwałtownych ruchów głową. Takie mogę mieć tylko latem, kiedy rano wstaję i myję głowę codziennie, bo jak się położę z mokrymi to mam każdy w inną stronę.

Więc prostuję, bo można zwariować.

EDIT. Jeszcze w krajach o cieplejszym klimacie, takich jak Włochy czy Hiszpania. Tam schną jakieś 2 godziny.

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Zazdroszcze mocnych wlosow, masz niesamowite szczescie, ja po 2 miesiacach takich szalenstw kolorystycznych bylabym lysa najprawdopodobniej. Gestosci wlosow w sumie tez zazdroszcze.

Tak. Fryzjerzy są zwykle w szoku, że one nie dość, że nie wypadły, to jeszcze są zdrowe.

Ale ja bym się z tobą zamieniła w trzy sekundy, proszę cię. Takie proste w kolorze kota...

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.

Edytowane przez Limonka2738
Czas edycji: 2020-04-11 o 08:30
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując