Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tż tówki 2019 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-04-11, 10:43   #19
nellady
Zakorzenienie

Dot.: Tż tówki 2019 !

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Ja też już byłam na stracenie W moim środowisku wyrażenie "stara panna" nie jest używane, ale uchodziłam za wieczną singielkę, co to ładna/inteligentna/zgrabna, więc co jest z nią nie tak? Zawsze lubiłam być sama i od pewnego momentu wiedziałam, że szkoda mi czasu na byle jakie związki, poczekam na kogoś wyjątkowego. I czekałam, czekałam i jest

Napisz coś o sobie i swoim TŻ I mam nadzieję, że inne dziewczyny też się przyłączą, na pewno trochę nas jest.
No właśnie warto poczekać na coś wyjątkowego właśnie ..gdzie są inne dziewczyny, przecież mamy już 2020
A o mnie i TŻ to możnaby eseje pisać [emoji2] [emoji2] dwóch wariatów, którzy się ciągle biją oczywiście w żartach haha. Jesteśmy różni, a tak podobni. Podobne podejście do takich ważniejszych spraw, ale jakby sposób myślenia inny [emoji1] ja jestem bardziej żywiołowa, a mój tak stonowany. Na początku mówię no gdzie on dla mnie za spokojny, a ja zawsze z łobuzami. Koleżanki mówią weź się w końcu ustatkuj znajdź normalnego poczekałam chwilkę spotkałam się jeszcze raz i jeszcze raz i mnie strzelilo[emoji76] a później się dowiedziałam, że to jeszcze większy wariat niż ja [emoji33] ah życie bywa przewrotne[emoji1]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując