2020-04-17, 20:27
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ♡ Mamy wrześniowe 2020 ♡ cz. 2
Cytat:
Napisane przez sunshine16
Nie chce mi się foto załadować [emoji17] ale wzięłam takie w 7-paku w różnych kolorach.
Byłam zadowolona zawsze z tych bodziakow że smykaOj u mnie też zdecydowanie ból głowy to najgorsza dolegliwość [emoji852]️
Jestem zadowolona z wózka [emoji846] cieszę się, że mam już to z głowy i nie będę łazić po sklepach za wózkiem [emoji28]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
U mnie też ból głowy średnio raz ja tydzień... Mam wtedy dzień lub dwa wycięte z życia i nawet apap za bardzo nie pomaga. W życiu mnie tak głowa nie bolała jak w ciąży.
Cytat:
Napisane przez Tosia_5
To prawda że jest. Mi to nie przeszkadza ale niektórym tak.
Wózka też szukam z ewentualnie wysuwaną rączką ale nie tzw. „ łamaną” która jest dedykowana na duże różnice wzrostu.
Miałam taką „łamaną” w Mutsy i tylko to było dla mnie wadą ale widziałam że mają też wysuwane
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------
Pokaż wózek [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Też szukam wózka dedykowanego dla dużej różnicy wzrostu. Łamana rączka się nie sprawdza?
Cytat:
Napisane przez Baambi
Ja piorę w 40 stopniach, te delikatniejsze w 30  Nic się córci nigdy nie stalo, żadnych zmian na skórze, antybiotyk tylko raz w życiu 
|
No to dobrze wiedzieć, w tej sytuacji też pewnie będę prac w 40° a później prasować A jakie proszki dla dzieci używacie?
Cytat:
Napisane przez MrsSeductive
O takiego 
|
Ojeju jeju jaki jestem kochany [emoji7][emoji7]
Cytat:
Napisane przez MrsSeductive
Ja w połowie maja zabieram psa i wyjeżdżam do rodziców. Nie jestem w stanie tu siedzieć. Jeszcze jak nie trzeba było nosić maseczek to spoko a teraz nawet wyjście z psem dla mnie jest masakrą.
|
Jeżeli w dalszym ciągu mąż będzie miał możliwość pracy zdalnej to też mam taki zamiar (w miejsce psa wsadzcie męża 🤣 . Przynajmniej posiedzę trochę w ogródku Może jak zacznę częściej bywać na zewnątrz to nie będzie mnie tak często głowa boleć
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|