Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-04-18, 14:17   #2443
sublips
Zakorzenienie

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II

Cytat:
Napisane przez FALLinLOVE Pokaż wiadomość
Na zone Jacka zglosila sie cala chmara chętnych ta grupa to faktycznie niezly cringe a Jacem komentuje kazdy post i oczywiscie wszyscy mu współczują ze trafił na ta okropna Natalie
Pojawila sie nawet propozycja ze powinien pozwac za to tvn. [emoji15]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Fakt, ta grupa to złoto, jednak czytanie na trzeźwo jest sporym wyzwaniem, a Jacek wypowiada się pod prawie każdym postem.
Jak zobaczyłam poszukiwania żony dla Jacka, to musiałam aż pospacerować po mieszkaniu, żeby te ciarki żenady opadły.

Jedynie wyjaśnił, że jego słowa na temat Natalii - że nie ganiał za tym typem - to był montaż i nie zaprzeczył, że jest bardzo ładna.

Ale kurde, naprawdę, sama to czytam dla ogłupienia, jednak facet brał udział w programie kilka lat temu i nadal lubi komentarze na temat tego, jaka Natalia jest okropna, przeżywa itd. Masakra.
W programie nie zachwycił mnie, ale nie zachowywał się arcyżenująco. A swoją działalnością w sieci - podobnie jak Marcin - dają popis atencji i bycia żałosnym.
Ania coś tam też pisze, ale ją jakoś lubię mimo wszystko, fajna i uzdolniona dziewczyna; widać, że sobie życie ułożyła i traktuje to bardziej jako ciekawostkę.

A i ja sobie też czasami przescrolluję insta, ale jakie ludzie tam robią analizy, to mnie aż to przeraża. Oliwia wrzuca zdjęcie z podpisem "21 stopni" i wszyscy sprawdzają, jaka jest temperatura w Gdańsku i w Katowicach, to akurat by mi chyba do głowy nie przyszło.
sublips jest offline Zgłoś do moderatora