Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2009 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-27, 18:06   #1208
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
No, niestety i to od osoby... I z tego co widze to w wiekszosci parafii w Polsce tak jest... No i sie zastanawiam po co dawac na zapowiedzi? Moze ja nie chce abym byla wyczytywana na ambonie? Po co ktos z sasiadow ma wiedziec, ze wychodze za maz?

Ja tez libilam Prosiaczka, ale najbardzie Klapouchego i zal mi zawsze go bylo, gdy mu ogonek odpadl i trzeba go bylo przypinac spowrotem Natomiast TZ lubil tygryska i tak na niego czasem mowie. Co ciekawego zauwazylam, to postaci z dzieciecyh bajek zawsze dobieramy do swoich osobosci.
u nas sie nie placi i chcialam ci wlansie napisac ze musza byc zapowiedzi ale juz napisalas..

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Udało mi się znaleźć stronę z tymi obrączkami, które tak mi się podobają! co prawda strona nie oddaje tego, jak wyglądają na żywo, ale to już coś
http://www.breuning.com/interface2.html
to te w smart line collection z numerkiem 3 u góry po lewej
ladne.. ale mi czegos brakuje...

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
co tam u Was nowego?
o ty.. niepisaczko;D a u mnie oki zaczyna sie rok szkzolny wiec jestemw przedszkolu

Cytat:
bo jakoś nie mam ostatnio nastroju na słuchanie o ślubach. TŻ od czerwca nie ma pracy i ciągle chodzi smutny i wściekły... wysyła CV itp itd.
dacie rade.. zobaczysz
Cytat:
dziewczyny, któraś z Was ma już sukienkę albo już ją zamówiła?
ja mam zamowiona
alr to byl spontan zobaczylam ja w gazecie i powiedzialam ze musze miec - pojechalam do salonu ale jej nie bylo, wiec z krakowa jak sprowadzili -potem tylko jedno mierzeniei bylam pewna ze ja chce

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A mi sie marzy taka parasolka na plener heheh chyba bede musiala zainwestowac
ja chce taka parasolke bedzie idealna do mojej sukienki

ale mam dobry humor jutro jade odebrac dyplom