2020-04-21, 19:34
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zdalne: usługi/nauczanie, praca itd. - Wasza opinia
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;87776293]Akurat i mam w pracy 3 klasę, i starsza córka też 3. Widzę na co dzień - mniejsza zdolność koncentracji, rozprężenie (mimo, że codziennie robi zadania i nie pozwalam na robienie tyłów), o pracowniczych dzieciach wolę nie myśleć to, co oni w 4 klasie przejdą, to będzie koszmar. Nałożą się trzy sprawy - i to, że część jest olana w domu (niekoniecznie z negatywnych pobudek, czasem jest "jakim mnie Boże stworzyłeś, takim mnie masz"), i nierówny dostęp do sprzętu, i właśnie to poluzowanie. Co innego po 2 miesiącach, co innego po praktycznie półrocznej przerwie.
A jeszcze dzisiaj Piontkowski rzucił hasło, że może i wrzesień online będzie.[/QUOTE]
W takim ukladzie wrzesien bedzie mozna uznac za stracony. Nie wierze, ze jak rodzic bedzie np. pracowac zdalnie i jednoczesnie bedzie musial pilnowac, by dziecko sie uczylo, nie przymknal oka na zasadzie "e tam, przeciez za miesiac wraca do szkoly, to z nauczycielem nadrobi na spokojnie". A przynajmniej czesc rodzicow.
|
|
|