2020-04-22, 11:46
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie październik 2020
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia kolejny raz Dzisiaj znowu kapkę lepiej, oby każdego dnia ten trend się utrzymywał to będzie dobrze 
Dziewczyny super te wasze wizyty, nie mogę doczekać się mojej, już w poniedziałek!!!
Wczoraj wieczorem wybraliśmy się do Auchana, wyprawa życia [emoji1787] Ale jestem mega zadowolona bo kupiłam jakieś dwa staniki, jeden taki miękki po domu a drugi taki tez zwyczajny. Wybierane na oko bo stwierdziłam ze nie będę w tych rękawiczkach mierzyć i co najlepsze oba pasują wyśmienicie! Wiec jestem uratowana i dziś śmigam już wygodnie w tym miękkim za 15zl [emoji1787] Wiadomo ze z jakością nie ma szału ale naprawdę potrzebowałam pasującego stanika a żaden z moich nie był już odpowiedni i chyba dokupię tam jeszcze z dwa takie [emoji2360] Więc dzisiaj już szczęście nawet tylko z tego powodu. Plus jak znowu wyszłam z domu nawet do tego sklepu to głowa się przewietrzyła i spojrzenie na świat zupełnie inne.
Dziewczyny czy któraś z was ma psa? Jak sobie radzicie z linieniem? Moja suczka ma teraz etap wymiany sierści i nie nadążam ze sprzątaniem, już nie wiem co mam robić. Klaki fruwają wszędzie a odkurzam czasem dwa razu dziennie. Faktem jest za za mało ja szczotkuję i to zaraz będę zmieniać ale czy da się coś jeszcze zrobić? Dlatego tak się przejęłam jak odkurzacz samojezdny zaprotestował bo 74m2 odkurzyć 1-2razy dziennie to byłoby ponad moje siły ;/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|