Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dolina łez i inne mankamenty+ offtopy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-04-25, 21:31   #907
Ava_
Zakorzenienie

Dot.: Dolina łez i inne mankamenty+ offtopy

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87790546]Ja wino lubię w praktycznie każdym kolorze, ale koniecznie wytrawne. Słodkiego nie znoszę i nie przelknę. Lubię też bardzo musujące: cave, prosecco, szampana (ale nie dorato czy ruskacza ale szampana szampana) i co tam jeszcze musujacego i wytrawnego jest, to ja to lubię. Kiedyś byłam zdecydowanie bardziej piwna, teraz wypije piwo i mam dość, czasem może ze 2. Ale dobre winko to co innego. Ostatnio sobie popijałam prosseco z pokrojonymi truskawkami. O mamo jak dobre to było. Truskawki i prosecco to jest połączenie idealne. Na następny raz mam taki pomysł, żeby te truskawki zmiksować i dolać ich do kieliszka.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Oj tak, prosecco i truskawki to połączenie idealne.
Niestety lubię prawie każdy alkohol. Zależy jak leży, czasami mi przyjdzie ochota na ciemne piwo, czasami na słodki cider, tez lubię wina i białe i czerwone (różowe to dziwny wynalazek, którego nie uznaje) i gin & tonic wejdzie chociaż w bardzo umiarkowanych ilościach. Czego rzeczywiście nie lubię to mocne trunki pite tylko z lodem i bardzo słodkie litery. A reszta prędzej czy później zniknie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ava_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując