Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dolina łez i inne mankamenty+ offtopy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-04-25, 21:48   #912
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce
Konto usunięte

Dot.: Dolina łez i inne mankamenty+ offtopy

Cytat:
Napisane przez Ava_ Pokaż wiadomość
Oj tak, prosecco i truskawki to połączenie idealne.
Niestety lubię prawie każdy alkohol. Zależy jak leży, czasami mi przyjdzie ochota na ciemne piwo, czasami na słodki cider, tez lubię wina i białe i czerwone (różowe to dziwny wynalazek, którego nie uznaje) i gin & tonic wejdzie chociaż w bardzo umiarkowanych ilościach. Czego rzeczywiście nie lubię to mocne trunki pite tylko z lodem i bardzo słodkie litery. A reszta prędzej czy później zniknie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Generalnie to też tak mam, kiedyś po prostu było bardziej różnorodnej, a teraz wybieram wino aczkolwiek jak wina brak, a jest coś innego to nie pogardzę[emoji16] chociaż akurat różowe wino też lubię. Mój mąż w letni wieczór robi taki drink (w karafce): wino różowe (bardzo mocno schlodzone), do tego sok z grejpfruta, woda gazowana, można wrzucić jeszcze jakieś owoce. Mega to jest w taki upalny wieczór na tarasie.
Słodki likier to u mnie max. 1 kieliszeczek na próbę, no może 2 jeśli to dobra aroniówka. A wódka pita na kieliszki to jest dla mnie jakieś poważne nieporozumienie. To się pije chyba wyłącznie zeby się nawalić (ja tak nie pije, bleh), bo walorów smakowych tutaj brak. Albo whisky z lodem. No nie. Nie. Nie.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Ava_ Pokaż wiadomość
Nie ma nic w zapasach?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie mamy zapasów. Kupujemy tak na bieżąco, jak mamy ochotę. I widzę, że to jednak błąd[emoji12]

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując