2008-08-27, 19:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek miniaturka III
Cytat:
Napisane przez kasian86
Motylku, no widzisz, nie ma to jak fora internetowe
Aniu, ja chciałam właśnie do Ciebie pisać, że jak będę zamawiała zuzalę za jakiś czas to możesz też coś wziąć i przynajmniej będzie pretekst żeby się spotkać i Ci przekazać  ale jeszcze mam trochę zapasów, więc to za jakiś czas dopiero będę zamawiała..
Fajnie, ze kolejny króliczek będzie miał dobry dom, mam nadzieję, że koleżanka kupiła klatkę odpowiedniej wielkości i że wie wszystko na temat prawidłowej diety i opieki 
|
Kasia daj znać jak będziesz zamawiać.
ja na razie tylko tą poszukiwaną bakę kupię o ile znajdę i później zrobię zapasy Kasiu jak będziesz kupować 
to się spotkamy 
no...koleżanka wie że ja maniaczka królików
nie ma w domu niestety kompa i neta,dlatego zakupiła książkę o króliczkach,żeby mieć zarays co i jak.dzisiaj jej powiedziałam co nieco na temat diety,powiedziałam jakie pokarmy,zioła i owoce,warzywa.
się zdziwiła że 3 łyżki stołowe granulatu tylko się podaje 
się śmiałyśmy żę zrobiła w dziennym pokoju dla króliczka legowisko z kocem i sianem,a pierwsze co ten królik zrobił to wciął całe sianko 
no i królik wypił pierwszego dnia całe poidło wody (te duże,150 ml.)
ale to chyba nic dziwnego,mój Zamszyk też się tak opił jak go do domku przywlokłam 
no,jak do niej pojadę na wieczorną kawkę w piątek zrobię zdjęcia jej maleństwa.
psiapsióła mówiła że mały ten jej qik,ale chyba wiek na "sprzedaż" miał dobry,bo tyłek mu wystaje jak się go na dłoni trzyma.
normalnie,czuję że musze jej udzielić dobrych rad,żeby jej mała bestia miała wesołe życie.
zastanawiam się nad małym spotkaniem w klatkach,żeby Zamsz był trochę zaintrygowany światem.
ale TYLKO w klatkach,bo jak poczytałam o biednej Pytunii,to normalnie nie miałabym odwagi 
Motylku,będzie miał kochający domek 
kurczę ten mały kulasek nie ma jeszcze imienia ciekawe jak koleżanka go nazwie.
wogóle,ledwo co ta koleżanka ma uchola a już się cieszy że się przychodzi potulić i że jak jej smutno to ma miekkie futerko do przytulenia się
|
|
|