Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XL.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-04-29, 21:30   #4767
fabregasowa
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XL.

Cytat:
Napisane przez anna_joanna Pokaż wiadomość
Czuję się przywołana do tablicy
Żałuję, ale nie zakończenia związku, ale tego, że próbowałam sobie racjonalizować różne sygnały, a było ich na pęczki, bo brak seksu u młodych ludzi, w związkach które trwają od pół roku do kilku lat, o ile nie jest to wynik powaznej choroby, nigdy nie są normalne.

Myślę, że chociaż mamy tutaj podobne historie, to każda trochę inna. I bez względu czy przyczyną była zdrada, problemy emocjonalne, czy coś co ciężko nazwać (bo sama do dzisiaj nie rozumiem, to bardzo złożone), to tam zwykle problem leży dużo głębiej, niż to widzimy na zewnątrz. To nie jest zwykłe "już mi się nie podobasz", albo "mam dużo stresu w pracy"...

Pytasz, bo sama też masz takie doświadczenia?
Powiedzmy. Razem prawie dwa lata, od prawie roku zbliżenia 1-2 na miesiąc, głównie po moich prósbach. Wiem, że miał dużo stresów w pracy i mam wrażenie że ma sporo objawów obniżonego testosteronu. Próbuje rozmawiać, twierdzi że mu się podobam i pociągam go,ale czasem mam wrażenie że co bym nie założyła albo czego bym nie zrobiła to go nie zachęci [emoji17] nie mieszkamy razem, ale nie mamy też rodziców czy dzieci za ścianą. Trudne sprawy 🤧

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post52630770
fabregasowa jest offline Zgłoś do moderatora