Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-27, 23:30   #1694
Kakusia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę. Mam nadzieję, że wybierzecie rozwiązanie najlepsze dla Was obojga
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Kakusia trzymamy kciuki bedzie dobrze...musi byc! moze to przed slubem naszly was takie przemyslenia nad dalszym zyciem i dlatego jest kryzys,ale mam nadzieje ze te przemyslenia wzmocnia Wasz zwiazek i wszystko bedzie pikenie! 3maj sie dzielnie
Dziekuje za kciukaski Jestem juz po rozmowie. Jak? Ciezko Na dzien dzisiejszy (mysle ze juz nic nie powinno sie zmienic) slub sie odbedzie. Ale jest to wprost powiedziane TZtowi, ze czuje presje, ze narazie czuje 'ze tak musi byc' a nie ze tak chce...
Ma do mnie tylko pretensje czemu nie okazuje Mu uczuc, ze jesli nie zaczniemy sie teraz do siebie zblizac to w dniu slubu bedziemy zupelnie obcymi dla siebie osobami. Ale powiedzialam Mu szczerze, ze juz jestesmy obcymi i ze nie potrafie teraz nagle na sile tulic sie do Niego i okazywac Mu uczucia... nie potrafie

Mniejsza z tym... Slub pewnie bedzie. Dziwnie mi z tym troszke bo juz odeszlam myslami od tego. Ludze sie ze po slubie jak juz zamieszkamy razem ze soba ze sie kiedys wkoncu zblizymy do siebie...

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
A chcecie być razem kakusia??
Trudne pytanie. TZ mowi ze tak (chociaz nic w tym kierunku nie robi, to sa poprostu jego slowa.) a ja mowie wprost, ze dusze sie i nie ma w Nas juz czulosci, uczucia To jest trudnee.

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora