Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na zapełnienie wolnego czasu i... nowa miłość?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-05-07, 13:01   #5
13e04aff77a26badce511545edbe1fb21313cff4_62d888f2f2271
Konto usunięte

Dot.: Sposoby na zapełnienie wolnego czasu i... nowa miłość?

[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;87823381]Skoro się uczysz - domyślam się, że nie tylko angielskiego - czytasz, grasz itd. - to kiedy jeszcze się nudzisz? Pytam serio, bo dla mnie to tymi aktywnościami spokojnie można sobie wypełnić całe dnie bez poczucia nudy, zwłaszcza jak dodam do tego sprawy typu gotowanie, sprzątanie, wstawienie prania czy jakieś zakupy.

Pogrubione - niestety, dla mnie brzmi jak desperacja level hard. Do rozmowy i podzielania zainteresowań nie jest potrzebny facet. Nie wiem, jakie masz te zainteresowania, ale w necie na pewno są ludzie, którzy je podzielają i z którymi mogłabyś rozmawiać na ten temat. Po drugie ten fragment o poświęcaniu uwagi i interesowaniu się - a ty komuś poświęcasz uwagę, interesujesz się? Czy tylko chcesz, żeby ktoś ciebie zabawiał? Po trzecie, można znaleźć prawdziwą miłość i nie podzielać swoich zainteresowań ja się jaram grafiką 3d, a mój facet dalekowschodnimi sztukami walki i jakoś udało nam się stworzyć związek A po czwarte portale randkowe odpadają (bo?), ale na damskim forum, gdzie bywają głównie frustraci, chcący kobietom dokopać/faceci którzy przychodzą po poradę jak im coś nie styka w związku, chcesz szukać faceta? Dziwna logika.[/QUOTE]

Mam dobrą organizacje czasu, zdążę posprzątać, zrobić pranie, nauczyć się, poczytać, pograć i nadal zostaje mi mnóstwo czasu wolnego.

Szczerze nie wyobrażam sobie relacji z facetem, gdy nasze zainteresowania się rozmijają. Zwyczajnie nie mielibyśmy o czym rozmawiać, poza codziennym "co na obiad?"...

Tak, poświęciłam komuś 6 lat swojego życia, interesowałam się nim tak bardzo, że aż zapomniałam o sobie i swoich ambicjach.

Portale randkowe odpadają, ponieważ nie ma tam absolutnie nikogo sensownego. Dno i wodorosty, a jedyne ambicje tamtejszych facetów to "domek i mieć dzieci, a najlepiej trójeczkę" wówczas, gdy sobą nie reprezentuje się zupełnie nic.
13e04aff77a26badce511545edbe1fb21313cff4_62d888f2f2271 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując