2008-08-27, 23:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: praca w AGENCJI REKRUTACYJNEJ/POSREDNICTWIE PRACY-wasze wrazenia i opinie:)
Dziewczyny,jestescie nieocenione
Dziekuje za Wasze posty,w duzej mierze to co piszecie pokrywa sie z tym co mi po glowie chodzilo na temat zatrudnienia w tego typu agencji,wiec teraz mam kilka dni,zeby sie z tym oswoic i nie zrazac na poczatek
Dzis wlasnie bylam podpisac umowe, na poczatku na miesiac-w sumie jestem zadowolona,bo jesli okaze sie,ze jednak nie jestem w stanie pogodzic tej pracy ze studiami,lub atmosfera jest nie do zniesienia lub tez,co niewyluczone, obowiazki kompletnie mnie przerosna to daje mi to mozliwosc w miare szybko zrezygnowac...
Jesli chodzi o kontakt z klientem,coz...kilka dobrych lat przepracowalam na promocjach, mam tez doswiadczenie w pracy w sieciowym sklepie odziezowym,wiec mniej wiecej wiem,czego sie mozna po ludziach spodziewac i nauczylam sie zaciskac zeby i grzyc w jezyk w wielu sytuacjach, w ktorych w codziennym zyciu powiedzialabym delikwentowi to i owo ale z drugiej strony lubie prace z ludzmi,bo poza skrajnymi przypadkami bywaja i o wiele sympatyczniejsze chwile
Raczej obawiam sie jak sobie poradze w nowym miejscu,zwazywszy,ze faktycznie jest teraz spora konkurencja na rynku jesli chodzi o tego typu agencje pracy,a i chetnych do wyjazdu do UK <glownie pozyskiwaniem pracownikow do tego kraju zajmuje sie owo firma> coraz mniej... A poza wpinaniem kartek do segregatora i ambitniejszym zadaniem-dawaniem ogloszen- to wlasnie bedzie nalezalo do moich obowiazkow...
No i jeszcze pozostaje obsluga bazy danych-dla filologa to wcale nie taki latwy orzech do zgryzienia
|
|
|