Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-28, 07:00   #952
AsikS
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III

Doberek
Trzecia Szczerze powiem że po wczorajszym nie miałam dzisiaj ochoty wstać z łóżka. Zmotywował mnie fakt że jutro mam wolne.

Oczywiście przed chwilą kupiłam puder Borghese. Przekonało mnie zdanie Guari że za 20 zł to ten puder może być do wszystkiego. No i zdanie Anusi że to tylko niecałe 20 zł.

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Asik na dobre i na złe nie ma jak nasze dobre towarzystwo..... Ale chyba was zabije bo chcąc nie chcąc wchodze na truskawe, zobaczyć wasze pudry. brrrrrrrrrrrrr
Basieńko, mogę Ci kupić ten puder, jak tylko chcesz a nie masz w śwince oszczędności.

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Czekam tylko na opinię informatyka. Też zależy mi żeby sprawę wyjaśnić

Ja też nie cierpię. Ale mój małż zawsze mi powtarza, że nie mogę mieć pretensji do ludzi, którzy są głupi. Bo są głupi i już.

Myślę, że w każdej, niestety.......

No właśnie, prawie jak purchawkowy JT A tu jeszcz wieeelki lusterko w komplecie. Kliknij sobie
Guari, doskonale Cię rozumiem. W sprawie niesłusznego oskarżenia też. Przeżywałam to na własnej skórze kiedyś na innym forum.

Jestem z Tobą.

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość

Guarko jestes dla nas swietną osobą, i nie obchodzi nas zdanie innych wrednych bab. Poprostu cię kochamy taką jaka jesteś....
Dokładnie tak.

Miłego czwartku Truskaweczki.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora