Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-28, 07:27   #1799
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Wróciłam
A teraz zabieramy się z mężem moim za urządzanie naszego kącika
Zaczynamy już dziś, bo w poniedziałek wracamy do pracy
I z tego też powodu na spotkanie nie uda mi się stawić

Jak zgram fotki, to coś wrzucę jeśli chcecie
No oczywiście, że chcemy i to nie tylko z wyjazdu, ze ślubu i wesela też!

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
no to czekamy na fotki
u nas tez trwa adaptacja klitki (czyt. mojego pokoiku) dla naszej dwojki
na Twoje fotki też czekamy!

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
Wygląda na to, że jeśli mi nic nie wypadnie to się jutro wybieram na spotkanie tylko jak ja Was rozpoznam nie byłam jeszcze na żadnym spotkaniu, a fotek z zeszłego roku niestety już nie mam i o której będzie w końcu zbiórka ? mi też 16:45 bardziej pasuje.

Byłam dziś u gina wszystko w porządku z maluchem. Dziewczyny, nie wiecie czasem gdzie jest jakiś komis (poza Jana Sawy) z odzieżą ciążową? przestaje się już mieścić w swoje spodnie i nie mam w czym chodzić w domku hihihi Na szczęście jedne dżinsy i materiałkowe już kupiłam ale się musiałam nalatać żeby coś na siebie dopasować :| i oczywiście wszystko trzeba skracać.....
Mnie na pewno rozpoznasz. Co do ciuchów ciążowych, to ja nawet nie wiedziała, że na Jana Sawy jest jakiś komis z ciuchami ciążowymi. Jest coś ciekawego? Może się wybiorę, bo właśnie założyłam dziś bluzkę i się przeraziłam, bo ledwo w nią wlazłam. Nie wspomnę już o tym, że mam tylko bluzki z krótkim rękawem, a jesień idzie i za cholerę nie mam co na siebie włożyć. Jeśli zaś chodzi o spodnie, to ja na początku ciąży zainwestowałam w trzy pary nowych ciążóweczek - jedne jeansy, drugie eleganckie czarne na kancik i trzecie letnie białe, przewiewne 7/8. Kupiłam je w sklepie na 1 Maja (niedaleko ronda przy Gali). Mają tam w miarę przystępne ceny jeśli chodzi o spodnie (ok. 120 zł) w porównaniu z innymi sklepami ciążowymi.

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Dziewczynki, bardzo mi przykro, ale raczej nie pojawię się jutro na spotkanku Najprawdopodobniej nie wyjdę z pracy przed 20:00. Nawet nie wiecie, jak bardzo mi smutno z tego powodu tak się cieszyłam a tu d...a blada...
Kurde, jaka szkoda...