Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrześniowe 2019 ❤ cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-05-12, 12:54   #2571
Kasia2204
Rozeznanie

Dot.: Mamy wrześniowe 2019 ❤ cz. 2

Cytat:
Napisane przez travis Pokaż wiadomość
Hehehe

Jaka kaszke robisz? Bo dzis robilam owsianke, plus blendowane mango i bana i mleka uzylam 70ml a porcja byla spora[emoji23]

Sent from my I3312 using Tapatalk

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Mojemu ida dwa zeby naraz bo juz kreseczki widac[emoji846] ile to jeszcxe potrwa?

Sent from my I3312 using Tapatalk
U nas idą górne jedynki i dwójki i już je nawet widać jakby za chwilę miały się przebić a niestety trwa to już 2 tygodnie i momentami mamy masakrę ale pocieszam się że to 4 zęby i jak wyjdą to powinno być chwilę spokoju.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila1011 Pokaż wiadomość
U nas kreseczki były od stycznia a pierwszy ząb wyszedł jakoś miesiąc temu. Dolna jedynka. 3 dni temu wyszła kolejna
Mój gagatek wstał dziś o 4.50 i cały dzień zrzędzi [emoji12][emoji28] ale kto mu bronił dłużej spać [emoji28]

Mój też mi dobrze dał popalić. Chce mu się spać ale nie da się położyć tylko się drze po godzinie ryku pół godziny jeździliśmy po domu spacerówką aż ledwo siedział. Jeszcze chwila i pewnie bym mogła nagrać filmik jak głowa mu opada a on dalej walczy ale w końcu dał się położyć i zasnął. Głowa mi pęka w takich momentach myślę żeby jak najszybciej wrócić do pracy.

Kasia2204 jest offline Zgłoś do moderatora