Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 6.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-05-13, 17:36   #295
Monia284
Zakorzenienie

Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 6.

Spotkalam sie na troche z chlopakiem na miescie Bylismy w Tk maxxie to znaczy chlopak czekal na zewnatrz bo mial juz dosc. Myslalam ze moze bedzie mi podawal rzeczy i ogolnie razem razniej bo ktos doradzi ale nic z tego hehe [emoji28] Masa ludzi byla w zlym momencie poszlam. Staralam sie szybko zrobic zakupy bo jednak tam sa waskie alejki i ciagle jest sie blisko kogos i ogolnie ciezko przejsc. Duze promocje to i tyle ludzi. Tam pilnuja sami tez psikaja plynem dezynfekcyjnym. Przymierzalnie sa otwarte ale tez co druga. Trzymaja sie wytycznych. Potem jak sie oddaje wozek to tez psikaja. Ciezko bylo mi cos dobrac bo jednak mam sporo do zrzucenia a wiekszosc ubran S i M ale w koncu sie udalo. Kupilam tez za 40pare zl fajne wygodne klapki. No i nerke bo w sumie przyda mi sie jak wychodze gdzies szybko zamiast brania torebki. Nastepnym razem juz nie wychodze w az takie skupisko ludzi bo zbyt duze ryzyko. Potem bylismy wzielismy kebab na wynos. Teraz chlopak pojechal i ja tez jade do siebie przygotowac sie do pracy bo tez wole powoli na spokojnie wczesniej a nie byc w domu w nocy. Jeszcze nie raz sie spotkamy. Fajne byly tez tenisowki w Tk maxxie i mierze 39 super ale drugi but byl 38 rozparowane.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując