Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyznanie opieki nad dziećmi siostry
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-05-14, 14:54   #11
TysiacNocy
BAN stały

Dot.: Przyznanie opieki nad dziećmi siostry

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87848865]Nie oceniam twojej decyzji rób co uważasz za najlepsze dla ciebie
Ja nie wiem co bym zrobila , jestem matka i wiem z czym sie wiaze wychowanie dzieci a ty tylko sobie wyobrazasz dlatego mysle ze jest ci latwiej podjac taka decyzje bo jesteś nie jako nieświadoma jak to się odbije na twoim życiu.
Oczywiście pewne rzeczy są oczywiste będziecie musieli się logistycznie dopasować do nowego trybu życia ale jest jeszcze wiele innych aspektów które wiążą się z posiadaniem dzieci i relacja między małżonkami
W każdym razie nie zazdroszczę dylematu decyzja bardzo ciężka jakakolwiek drogę nie wybierzesz musiałabyś zmierzyć się z konsekwencjami swojego wyboru we własnym sumieniu
Tak jak mowilas profesjonalne wsparcie jest nieodzowne w tym przypadku aby ułatwić wasze kontakty z dziećmi A także ocalić was jako parę
Ps.dzieci nie mają dziadków z obu stron?[/QUOTE]

Właśnie tu nie chodzi o moje dobro tylko ich.Mają troje dziadków ale niezbyt mogących się zaangażować w ich wychowanie.
TysiacNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując