2008-08-28, 09:59
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
Napisane przez sydunia
no ale nie wydaje mi się, żeby na farmacji było niewiele biologii.
|
tzn jest na pewno ale na pewno nie tyle co na biotechnologii, bo tam głównie biola
Cytat:
Napisane przez ewelina090
co do kolczykow to mam po jednym w kazdym uchu  ale chcialbym sobie zrobic wiecej, albo np w pepku  tylko moja mama nie chce sie na to zgodzic
|
Ja w pępku zrobiłam sobie sama Tylko, że to było już dawno. Jak sobie tak teraz pomyślę dochodzę do wniosku, że musiałam być lekko niedorozwinięta, żeby to robić w domu. Po 1 mogłam sobie w coś trafić, a po 2. same warunki wolały o pomstę do nieba. Ale na szczęście nic sie nie działo. Głupota ludzka nie zna granic
Cytat:
Napisane przez wszełka
Kurcze tak teraz patrze na moja tablice korkową- ludzie jaki ja mam na niej bałagan  wszystko na niej jest- zdjęcia, pocztówki, rysunki, kolczyki, bransoletki itp itd 
|
U mnie to samo 
Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka
Kiedyś jak po moich eksperymentach poszłam do fryzjerki to mnie obchodziła z każdej strony ze skupioną miną bo jak mówiła "nie mogła się połapać o co tu chodzi" 
|
To jeszcze nic. Ja odkad pamiętam zawsze lubiłam się bawić nożyczkami a kiedyś, to była może 1 lub 2 klasa podstawówki- z rozpędu zrobiłam sobie łysy trójkąt nad czołem! To był dopiero dramat! Hahaha jak sobie to przypomnę....... 
Cytat:
Napisane przez zanetka007
Ale jak to mówią włosy nie zęby odrosną!
|
Ja słyszałam włosy nie cnota 
Cytat:
Napisane przez Renia90
mi też się podobał  fuuuj ale w życiu bym nie zjadła tego co tam podawali nawet jakby mi milion dali 
|
E za milion to ja bym zjadła Jak to tamta laska powiedziała: "W końcu to tylko białko" 
Ja wczoraj się wybralam na rower. Tzn kolega mnie wyciągnął zapomniał tylko dodać, że jest w szczytowej formie. Zrobiliśmy ok 60 km myślałam, że umrę. Ale ku mojemu zdziwieniu nie mam dzisiaj zakwasów I tak myślę, że chyba dzisiaj się znów wybiorę
A teraz słucham sobie koziołka matołka jak wczoraj Kamil (ten kolega ) zaczął się przy tym wydurniać to się popłakałam hehe. Aż sobie ściągnęłam dzisiaj
|
|
|