Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-05-17, 12:24   #117
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Mi sie zawsze udaje mieć nieotwarte kosmetyki ale Ross raczej mało popularny. Tym razem puder fit wibo miał zerwaną taśmę ale w środku jest nietknięty, może przypadek a może ktoś go tylko otworzył. Najgorzej jest z tuszami bo kupuję na zapas więc nie otwieram, moim zdaniem wszystkie tusze powinny być jakoś zaklejane...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Powinny bo to kosmetyki do oczu, a od infekcji oka można nawet stracić wzrok, więc jest ryzyko stałego uszczerbku na zdrowiu z winy sprzedawcy. I takie kosmetyki zawsze powinny być plmbowane. A ponieważ nie są to w rosku na promocjach ja ich raczej nie kupuję. I pamiętam, że dziewczynom na promocjach trafiały się m.in. tusze, w których np. szczoteczkę ktoś wyłamał.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Evree, Nacomi, Vianek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Evree już nie ma bo splajtowali. Ale ponoć fajny jest m.in. Polny warkocz i Vianek.

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Wczoraj wszystkie produkty, które mam w koszyku, miały wysoką dostępność w Rosku, który wybrałam jako punkt odbioru, dziś już dostępność jest niska
Nic dziwnego bo jest weekend a dostawy byływ czwartek. Oni chyba w zależności od sklepu w poniedziałki i czwartki, czasemw piątki mają dostawy w trakcie promocji.