Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 6.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-05-17, 14:37   #973
Misia452
Zakorzenienie

Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 6.

Cytat:
Napisane przez cukierek_z_cykuty Pokaż wiadomość
Wiesz, dla mnie to mogliby otworzyc wszystko. Zdjac kretynskie obostrzenia i przestac siac chaos, bo nic dobrego z tego nie wynika. Ci tam na gorze, a nie jakas boguduchawinna przedszkolanka. Chetnie posle dziecko do szkoly i mi akurat naprawde nie chodzi o to, zeby siedziec w domu i usprawiedliwiac wszystko strachem. Po prostu z kazdej strony rzucane sa ludzion klody pod nogi i mam troche zrozumienia dla osob pracujacych na koncu lancucha pokarmowego. Nie widze zeby to byla ich wina, bo wystarczy chciec i bedzie supcio. No nie zawsze bedzie. Bo na to ma wplyw milion czynnikow a nie tylko brak kreatywnosci i #niechcemisie.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Dokladnie.

Ja sie np zastanawiam, czy to co widuje w internetach - a to porysowane auto pielegniarki, a to kartki z grozbami podrzucane ratownikom, lekarzom... to nie fejki? No bo kurde mi sie to w pale nie miesci... ale ludzie sa rozni, bo to jedna patola po swiecie chodzi?
Uwierz mi to nie fejki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując