Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-05-19, 20:42   #789
Gosica82
Raczkowanie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. XVII

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Nie interesuje mnie czemu odeszła. Powinna sprawy wszystkich swoich pacjentów zakończyć w starej klinice. Wybrałam klinikę i ortodontka została mi narzucona z góry. Może wcześniej zaraz kiedy dostałam informację o zmianie miejsca powinnam się domagać od kliniki zadośćuczynienia ale miałam wtedy inne sprawy na głowie (choroba mamy) i dałam spokój. Teraz mam tylko jedna myśl, że skoro ja ponoszę koszty dojazdu do niej (zaznaczam dojazdu do innego miejsca niż sobie wybrałam sama, bo wcześniej nie miałam przecież pretensji, że dojeżdżam do kliniki, na którą się zdecydowałam), to niech ortodontka też partycypuje w kosztach finansując sama środki ochronne tym których postawiła w takiej jak moja sytuacji. Tyle w temacie.
Teraz już nie mam skrupułów i poruszę z nią tę kwestię. Pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie ale może dam jej do myślenia. Gdybym wiedziała, że taka sytuacja będzie mieć miejsce, nigdy bym nie wybrała wspaniałej kliniki Hollywood smile.
Mam nadzieję, ze żadna z Was nie będzie w takiej fajnej sytuacji. Pozdrawiam i życzę pięknego uśmiechu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A szukałaś tylko w Pabianicach? Może jakiś ortodonta z Łodzi by się Tobą zajął?
Na Twoim miejscu postawiłabym się, że nie będę już za nic dopłacać, bo ponoszę koszty dojazdów i tracę czas
Gosica82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując