2020-05-19, 21:49
|
|
little hungry lady
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XLI
Magda - rwałam we Wrocławiu, nie wiem czy jesteś stąd, bo masz wpisane 'Rzeszów', ale jeśli chcesz, to Ci podam. Gorzej, że raczej nie polecałabym, jeśli istnieje u Ciebie możliwość uszkodzenia nerwu. Wtedy rozglądałabym się dobrym chirurgiem, blisko miejsca zamieszkania, nie patrząc nawet na cenę... Dobry chirurg dużo daje.
Mila - spoko, ale wymęczyłam się po wsze czasy . Nie dość, że czułam to napieranie, miałam dwa razy dokładane znieczulenie, to jeszcze 2h spędziłam na fotelu. W pewnym momencie już mi było słabo. Lżejsza jestem o kilka stów. Powiedzieli, że twarda babka ze mnie, a kobieta, która była asystentką stomatologiczną dodała po cichu, że my kobiety to w ogóle jesteśmy silne. Stomatologa też pochwaliła, że niby mężczyźni też, ale kobiety wbrew pozorom chyba bardziej potrafią przysłowiowe zęby zacisnąć i zebrać w sobie siłę.
No nic, mam antybiotyk, probiotyk, leki przeciwobrzękowe i przeciwbólowe - ahoj rozwalony żołądku . Ale skoro tu piszę to żyję i nie jest najwidoczniej tak najgorzej, zobaczymy, jak będzie jutro.
|