2008-08-28, 10:52
|
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
Napisane przez isa666
Ja dziś z mamą będę kąpać psa, bo wczoraj przyszedl do mnie rano, wbił się głową między kolana i chciał żeby go po łebku drapać. Wydrapałam go, nagle patrzę a tu pchlisko wielkie mu go głowie łazi 
|
U mnie też niedługo kąpanie psa, zawsze mnie to bawi, chociaż nie biorę w nim udziału. Moi rodzice to robią, na szczęście mamy za małą łazienkę, żebym musiała pomagać. Moja mama wkłada kostium kąpielowy, mój tata spodenki, wsadzają go do wanny jedno z przodu, drugie z tyłu; potem jedno trzyma, a drugie szoruje, bo mój pies tylko patrzy jak się z wanny ewakuować. Czasem słychać takie pluski, jakby jakiś rekin się rzucał i plaskał po łazience.
Pies nienawidzi się kąpać, ale uwielbia być mokry i czysty - wtedy przychodzi się do mnie otrzepać i popieścić.
Szukałam zdjęcia mojego psa, ale nie mam na swoim komputerze nic.
Ja nawet nie mam żadnego wysypu, ale po prostu widzę, że ona wygląda już gorzej i taka bezbarwna jakaś jest.
Muszę w ogóle przestać palić, zanim zniszczę cerę do końca.
Cytat:
Napisane przez gayenka
nie tak dawno snilo mi sie ze poszlam z rodzicami na stadion ogladac mecz 
No i kolo nas siedziala grupka takich dresiarzy łysych ,jeden mnie strasznie zaczepial.I ja wyrwalam plyte chodnikowa ( golymi rekami  ) i zaczelam go nia walic po glowie 
A potem zadzwonilam na policje i powiedzialam"panie wladzo on mnie napastowal!" 
|
Gayenko
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
|
|
|