2020-05-22, 00:00
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak się nie dołować.
Cytat:
Napisane przez kokosszka
Przecież nie pytałam się czy komuś się podobam czy też nie tylko czy obiektywnie jestem brzydka. Oczywiście że gusta są różne, ale też istnieje coś takiego jak ładna ale nie w moim typie czyli osoba nie ma żadnych wad niedostatków ale wolimy inny typ urody co nie znaczy że ta osoba jest brzydka. A brzydcy ludzie istnieją i dziewczyny również. Chciałam się tylko dowiedzieć czy może nie zaliczam się do tych brzydkich dziewczyn ale tak obiektywnie. To że ten typek nie zrozumiał tego i zaczął mi pisać w jakiej skali jestem to już nie moja wina bo ja o to nie prosiłam. I tak moim zdaniem był to jakiś cham bo nie wydaje mi się aby fajny chłopak napisał dziewczynie tekst " Masz naprawdę ładne oczy dlatego 6/10 a gdyby nie one, to przez brzydko pomalowane usta ( czerwona szminka nie wyjechałam) to byś dostała-1/10 podziękuj oczą" no taki tekst mi walnął.
|
To powtarzam po raz drugi: przestań pytać. Nie istnieje coś takiego jak obiektywnie brzydka !!! Czy obiektywnie ładna. To wszystko subiektywne wrażenia. Poza tym uroda to nie wszystko. Jak wyślesz komuś zdjęcie w niekorzystnym ciuchu lub kolorze to już możesz wypaść na brzydka, ale z pewnością nie jest to obiektywne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|