Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - On wiecznie odmawia.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-05-22, 20:33   #1
vancouvertexas
Przyczajenie

On wiecznie odmawia.

​Hej dziewczyny!
Kolejny piękny, wolny i spokojny wieczór przed nami, a ja siedzę i nie wiem co mam robić, chce mi się płakać, załamuję ręce.
Mam 28 lat. Jestem w wieloletnim związku. W związku, w którym od zawsze seks nie był częsty, ale było w porządku. Od jakiegoś czasu (=/- ROK) (nie, nie urodziłam dziecka, ani nic z tych rzeczy, nie mamy dzieci, choć planowaliśmy mieć, za kilka msc mieliśmy rozpocząć starania, ale w tej sytuacji...to nie wiem) mój facet totalnie nie jest zainteresowany seksem, ani rano, ani wieczorem, ani w ciągu dnia. Mogę prosić, błagać, płakać, a on nic. Jak próbuję się do niego dobierać to on dostaje jakiejś paniki, złości, odmawia bardzo szybko, mówi "nie dotykaj mnie tam", "nie no, przestań", denerwuje się itd. Nie ma tego seksu praktycznie wcale, raz na miesiąc jak dobrze pójdzie i widzę i czuję, że też tak na siłę, bez emocji z jego strony. On zawsze dochodzi, ja nigdy, ale to nie jest problemem, nigdy nie jestem niezadowolona, wręcz przeciwnie-cieszy mnie sam akt seksualny, zbliżenie, takie zjednoczenie z facetem. Nie jestem jakaś boginią seksu, która potrzebuje codziennie po kilka razy, ale 3 razy w tygodniu to by mnie zadowalało. Odchodzę powoli od zmysłów. Nie mam pojęcia co robić. Doszło do tego, że jak mi ostatnio odmówił to jeszcze się obraził, że śmiałam się do niego dobierać, zwyzywał mnie i nie odzywa się od tego czasu. Jakbym zrobiła coś złego. Czuję się jak śmieć. Bezwartościowa kobieta, która musi się prosić o seks, jakby tylko dla mnie miała być to przyjemność, a łaskawy Pan mógł się zgodzić lub odrzucić moją prośbę ot tak. Jakbym w ogóle się nie liczyła. Brak mi sił. CO robić?? Poradźcie coś.....
P.S. nie ma mowy o rozmowie na ten temat. Tyle ile razy próbowałam, tyle razy odbiłam się od ściany, nie będzie rozmawiać i koniec kropka.
vancouvertexas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując