2020-05-23, 06:19
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nie mam już siły ani ochoty na randki
Cytat:
Napisane przez edan84
Albo że ma określone ambicje, których faceci nie spełniają. Co jej winą by nie było.
Ja tam na miejscu autorki bym się nie martwił. Najważniejsze to kariera, jej stabilny rozwój i nie pozwolić aby miłostki, faceci to zepsuli.
Będzie pewna siebie kiedy osiągnie sukcesy w życiu zawodowym, swój okreslony cel w karierze.
A wtedy będzie przebierać w facetach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
ZNam sporo (w tym mnie) kobiet, ktore w pracy osiagaja sukcesy, a na polu prywatnym jest slabo. Powody sa w tym momencie nieistotne, ale nie - sukces zawodowy, nie sprawil, ze przebieram w facetach.
Znaczy do seksu, czy do chwilowych relacji to tak , na to mialabym ogrom chetnych, ale nie tego szukam.
Autorko, polecilabym Ci terapie, sama chodze ze wzgledu na swoje problemy i choc chodze niedlugo uswiadomilo mi to jedno - kluczem jest polubic siebie i wyluzowac - mnie desperacja doprowadzila do niefajnej, nierokujacej relacji i postanowilam narazie zawiesic akcje "zwiazek", na rzecz akcji "lubie siebie". Nie chce znowu popelniac tyhc samych bledow, a terapia pomaga je dostrzec oraz dotrzec do powodow, dlaczego je popelniamy.
|
|
|