2020-05-26, 13:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 11
Cytat:
Napisane przez maryska65
My mamy bebilon pepti dha 2. Teraz chciałam receptę od alergologa to mi powiedziała, że nie wyszło w testach to mam mu dawać zwykle, ale już próbowałam i miał biegunkę przez tydzień.
Wogole to WKU.... mnie nie samo wicie, że mi każdy mówi, że mały ma rok i nie potrzebuje już mleka. Mój potrzebuje i koniec. Odstawiłam dzienne karmienia i daje mi 2x150 ml do drzemki, jak nie dam to będzie mi pół dnia krzyczał, póki nie dam. Ja nie wiem kiedy wyjdę z tego mleka. Karmie rano, wieczorem i cała noc [emoji85] plus mm. Pisałam, że na grupie o hnb są mamy, które 4latki jeszcze karmią Jpl...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Może tak z czysto zdrowotnego podejścia nie potrzebuje Wiesz, ja też teotetycznie nie potrzebuję kawy, a nie wyobrażam sobie bez niej poranka [emoji23] Znam 3-4 latki co dalej sobie lubią wypić szklankę mleka przed snem, ale mamy im zamieniły na krowie lub roślinne. Grunt żeby dziecko w nocy nie miało nawyku budzenia się na picie mleka/wody itp.
Cytat:
Napisane przez maryska65
Też mam takie odczucia. Boisz się, że da Ci w kość? Mogę Ci dać małego na pół dnia, żebyś poćwiczyła [emoji23] [emoji85]
Swoją drogą zostaje z moją mamą i złote dziecko, sam się bawi, sam zasypia. On mnie chyba naprawdę nie lubi [emoji23]
|
Oj tak, boję się nieprzespanych nocy, bo organizm nieprzyzwyczajony [emoji23]
Widzisz, chłopak jak chce to potrafi się zachować Musiał wyczuć, że z Tobą sobie może pozwolić a z babcią lepiej nie zadzierać. Takie roczniaki to już kumate są. Moja też jest grzeczniejsza ze mną niż ze starym. Jego gryzie, mnie próbowała kilka razy ale odsuwałam ją od razu i dała sobie spokój.
|
|
|