2020-05-28, 10:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Skąd bierzecie Retin-A, czy jest jakiś zamiennik?
Cytat:
Napisane przez malgorzatafurmanczyk
a masz na mysli jakieś wypełniacze trwałe? czy kwas hialuronowy?[COLOR="Silver"]
|
Mam na myśli kwas hialuronowy pod różnymi postaciami wypełniaczy. Ostatnio na YouTube jeden lekarz medycyny estetycznej pokazał wyniki rezonansów magnetycznych u osób u których wypełniacza nie powinno już być, a był przemieszczony. Ja widzę po moich koleżankach co się dzieje, na początku niby fajnie policzki bardziej krągłe, żuchwa zarysowana, no ale wiadomo trzeba to co rok, dwa powtórzyć i nagle po 3-4 latach dziewczyna ma kompletnie zatracone rysy twarzy, ma ją taką gumową i nadmuchaną... To pewnie też kwestia przesady, niestety żadna 40stka nie będzie na 20stkę wyglądać i czasem lepiej wg mnie coś delikatnie poprawić, zamiast marzyć o policzkach jak jabłuszka i żuchwie ostrej jak u 19latki.
Ja też zamówiłam Retin z Aliexpress, boję☠się bardzo, ale już nie miałam innego wyjścia. Alldaypharmacy w końcu mi odpisali normalnie, nie chcą dowodu, zamówię chyba od nich też, bo ten retin z Ali mnie trochę przeraża, jedną tubkę mogę zużyć, ale więcej boję się.
|
|
|