Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-05-29, 10:00   #4893
Persefona_12
Zadomowienie

Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie buty Ecco. Zobaczę, czy faktycznie warte są swojej wysokiej ceny. Macie jakieś doświadczenia z marką Ecco?
Ja mam tylko sandały: na koturnie (w kolorze fuksji ) i zakładam raz na "ruski" rok, więc się nie niszczą Mam też jedne sandały na obcasie, kupione jeszcze kiedy mieszkałam w Warszawie, więc chyba z 10 lat temu. Powiem szczerze, że jakbym założyła je teraz to wstydu nie ma.
Za to mój M. kupuje regularnie, z tym że jak kupi jedną parę to chodzi dość długo. Więc na pewno jemu to się opłaca. Pasują mu zarówno pod względem estetycznym jak i wygody. Właśnie podczas przeprowadzki znalazł jedną parę, którą kupił przed paru laty (schował do szafy i zapomniał ) a parę tygodni wcześniej kupił dokładnie taką samą parę tylko w innym kolorze! Więc zakładam, że te dwie pary mu starczą na jakieś 8 lat

Ja szukam teraz sandałków na niskiej koturnie. Lubię koturny, bo są dla mnie wygodne do noszenia na co dzień. Jednak lubię też, jeśli są zgrabne i eleganckie, a to co aktualnie widzę w sklepach to albo typowo babcine, albo espadryle, albo strasznie wysokie i krzykliwe.
Persefona_12 jest offline Zgłoś do moderatora