2020-06-04, 09:18
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Do zrzucenia 40kg, potrzebne wsparcie!
O nie, nie pozwólmy temu wątkowi umrzeć!!! Dziewczyny, piszcie co u Was, nawet jeśli nie jest dobrze ani nawet poprawnie. Bo kto lepiej to zrozumie niż my? Nawet jak nie macie czasu to chociaż napiszcie dwa słowa że tu jesteście i czytacie
Yellow Me piona! Ja też mam okres i też po całym padam na nos. Dasz radę, za chwilę przyjdą lepsze dni i ruszysz z kopyta dalej Może dziś połóż się wcześniej, wyśpij się i jutro odzyskasz siły 
U mnie spadku nadal brak, jakie to jest demotywujące... Jeżeli moja lekarka rodzinna przyjmuje normalnie to chyba się do niej przejdę, myślę że tak czy siak dobrze się zbadać. Coś musi być przyczyną tego zastoju. Czytałam, że może też mieć na to wpływ karmienie piersią - podobno niektóre kobiety dopóki karmią to nie mogą schudnąć.. ja nadal karmię synka, co prawda już tylko raz dziennie, ale może tu jest pies pogrzebany? Od porodu, poza kilkoma kg które zleciały przez pierwszy tydzień, nie schudłam nic mimo wielu prób, a kiedy nie zwracałam uwagi na to co jem, sporo przytyłam a mówią, że kp odchudza...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|