2020-06-04, 10:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie październik 2020
Cytat:
Napisane przez FALLinLOVE
Rzucisz linkami z Ali? Ja nigdy tam nic nie zamawiałam i zawsze się boję że jakośc będzie tragiczna więc chętnie spróbuję jakieś takie 'sprawdzone rzeczy',  Moja mała ma 292 w 19+4
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#Aliexpress 38,75 zł 46%OFF | 2019 nowe Body niemowlęce piżamy bawełniane bebe noworodka zestaw ubranek dla dziewczynki Body bebes z krótkim rękawem roupa de bebe Baby Boy odzież
https://a.aliexpress.com/_d7rLLQJ
Brałam z tego linku. Zapłaciłam 50 zł za 5pak. Nie mogę wrzucić zdjęcia [emoji58] wzięłam rozmiar 3-6m i są raczej na takiego noworodka. Na fb mogę wrzucić foto.
Cytat:
Napisane przez kanarkowaaa
czesc wam 🤪 obudzily mnie dzis kosiarki, msza za ścianą na cały regulator i muzyka nad sufitem . [emoji42]
nienawidzę moich sąsiadów 🤪
|
Też mam kiepskich sąsiadów na dole [emoji849]
Cytat:
Napisane przez xenka0
Uwielbiam takie poranki, szczególnie odgłos kosiarki lub śmieciarki o 5 rano [emoji85]Pewnie, że nie koniec świata [emoji5] nie jestem do cc źle nastawiona na szczęście [emoji16] wszystkie damy radę [emoji173]️
W ogóle wczoraj na wizycie gin poruszył kwestie 3 prenatalnego i zaczął w sumie namawiać [emoji848] mówił, że jest to dodatkowe, ale on każdemu poleca, bo można tam zobaczyć parametry, których nie widać na drugich i upewnić się, że poród w zwykłym szpitalu wystarczy, a nie w specjalistycznym. Kurcze już sama nie wiem. Byłam w 90% pewna, że nie robię.. A jak to u Was wygląda?
|
Ja będę robić 3 prenatalne ale w sumie tak bardziej dla siebie chciałabym, żeby mąż z synkiem mogli też iść na nie.
|
|
|