Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hyundai Accent- plusy i minusy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-28, 16:29   #3
Belisa
Przyczajenie

Dot.: Hyundai Accent- plusy i minusy

Zgłasza się użytkowniczka Hyundaia Accenta z 2001r Szczerze moge go polecić jako auto rodzinne, autko jest z nami od poczatku było zakupione w salonie. Zaczełam nim jeździć zaraz po zdaniu prawo jazdy także jak najbardziej nadaje się dla świeżo upieczonego kierowcy. Jeśli chodzi o wady to właściwie mogę tylko narzekać na to, że przy kupnie auta nie wzieliśmy dodatkowo w opcji klimatyzacji i wspomagania kierownicy, chociaż daje sobie rade bez wspomagania, a jestem drobną osóbką. Czasami może brakować troche mocy mamy silnik 1.3, ale jakoś daje rade. Do tej pory jeśli chodzi o usterki nadprogramowe wymieniony został tylko immobilizer, reszta rzeczy takich jak klocki hamulcowe, amortyzatory, płyny itp. z tymi wydatkami musimy się liczyć w każdym aucie. Spalanie na trasie w granicach 6,5 - 7l w mieście 7,5 - 8l ale wszystko zależy od tego czy mamy ciężką nogę. Jeśli będziesz brała pod uwagę kupno używanego Accenta zwróć uwage na przednią belkę pod chłodnicą dość szybko łapie ją rdza. Ogólnie polecam Accenta jako auto rodzinne - spalanie w granicach rozsądku, niedrogie, mało awaryjne (odpukać). Jeśli nasuną Ci się jeszcze jakieś pytania pisz

Belisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując