Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-28, 16:32   #1100
AsikS
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
ja będę zamawiać w przyszłym tygodniu Juz sie nie moge doczekać kwaszenia bo moja gęba sprawia że mam ochotę potłuc lustra
Super Anusiu. A masz już listę zakupową? Jak dostanę swoją paczkę (już leci) to zdam relację co jest fajne, co warto kupić.

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny piszę tak wyrywkami bo piszę ważne papiery i właśnie okazało się że gdzieś w walilam zeszyt z notatkmi do tychh paierów. szukam go już ze dwie godziny...normalnie bałaganiaź ze mnie wielki. nie jestem bez niego oodtworzyć niczego...załamka.

Basieńko, od rzeczy zagubionych jest Święty Antoni.
Może do Niego z prośbą uderz?

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wysyłam wam zdjęcie mojego Maciejki, tak słodko śpi mi nad głową że musiałam się pochwalić...
Maciejka jak zwykle śliczny. Głaskanko dla niego.

Cytat:
Napisane przez mogwaica Pokaż wiadomość
Pa pa do wieczorka
Stresa mam bo za godzinę będę siedzieć na fotelu dentystycznym. A ja zawsze dentysty się bałam.

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość

Dziewczynki, to kiedy zaczynamy wspolne kwaszenie/retinoidowanie? pazdziernik? listopad? jak proponujecie?
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Ja proponuje od 1-go października
Tak, 1-szy października to bardzo dobra data. Zaczynamy.

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Uciekam truskaweczki

Do jutra
Do jutra Hihi. Pole do popisu zostawiam z samego rana bo jutro śpię. Wolne... A potem spotykam się z kumpelkami.

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
papa dziewczynki i chłopcy do juterka
Do juterka Leanko. Walcz o dobre miejsce na podium.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora