Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XLI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-06-13, 13:04   #728
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XLI

Cytat:
Napisane przez Lena_92 Pokaż wiadomość
Miałam na myśli to poprzednie spotkanie, gdzie wykręcił się pracą dzień przed.

Nie rozumiemy się. Ja po prostu nie wzięłam pod uwagę, że można kogoś blokować - a później za chwilę odblokować
Jeżeli jesteś z tym ok - i potwierdzają to Twoi znajomi, że sytuacja nie jest dziwna - to w tym momencie najważniejsze są Twoje odczucia.

Ja mam inne wrażenie, być może dla tego faceta też jest to dziwne, stąd jego zachowanie w odpowiedzi na Twoje prośby.

Jeśli w Twoim odczuciu nie zrobiłaś nic złego i nie czujesz, że popełniłaś błąd to nie powinnaś mieć dzisiaj aż tak beznadziejnego dnia! Głowa do góry - zrobiłaś wszystko w zgodzie ze sobą, gość się odciął spełnił Twoją prośbę. Tekst o psychatryku był słaby - ale to tylko świadczy o jego poziomie.
no widzisz, sa takie osoby jak ja i zimnazosia, ze blokada z naszej strony nic nie daje moim zdaniem jak bym kogos zablokowala to tak jak bym nie zrobila nic. Znaczy blokada daje cos wtedy jak nie chce zeby ten ktos do mnie pisal, ale tak ogolnie mam go w tylku i nie przeraza mnie wizja ogladania jego zdjec czy jak gdzies przypadkowo cos zobacze zwiazanego z nim. A tutaj wlasnie bardziej chodzi o to ze ogladanie jego zdjec szkodziloby mojej psychice i postepowi jaki juz uczynilam w probie zapomnienia o nim. Bo i tak nadal mialabym szanse te akcje cofnac i w chwilach zalamania zajrzec do jego profilu. Po jego blokadzie nie mam juz szans na nic. Zostalam twardo i definitywnie odcieta od jego swiata i wierze ze to mi pomoze, nie bede sie cofac.
Przerabialam juz cos podobnego zerwanie z chlopakiem ktorego kochalam, usuniecie go ze znajomych, zablokowanie, a potem wieczorem zaryczana pod koldra odblokowywalam zeby jeszcze ostatni raz spojrzec na jego zdjecie.

Masz racje, nie powinnam sie az tak zalamywac. Jest mi juz lepiej. Czas isc do przodu. Nie ten to inny... Aczkolwiek od okolo 3 lat mi sie cos nie udaje i zastanawiam sie co robie nie tak...

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując