Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2021 [emoji16]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-06-16, 12:36   #1193
MadziQ6
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowe 2021 [emoji16]

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
Myślę że koniec końców tu nie chodzi o logikę, mentalność czy wygodę tylko o gotowość dziecka. Bo jeśli nie ma musu (kiedy jeden rodzic nie pracuje) to powinno się patrzeć na dziecko i jego potrzeby. Wysłać na siłę? Najgorzej.
Ja chciałam żeby mój syn pobył z rówieśnikami bo siedział tylko ze starymi a widziałam, że szuka kontaktu z dziećmi i się nimi interesuje. I chodził od 9 do 13. Odpoczynek po byku [emoji23][emoji2360] zdążyłam zrobić zakupy, obiad i może umyć głowę. Różnica taka że robiłam to w ciszy [emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Moja starsza od początku nie płakała chciała chodzić. Tylko że u nas w przedszkolu niemozna wybierać od której do której się posyłało. Jak ktos pracował to mógł od 7 a tak było od 8-14 chyba że ktoś pracował to do 17 najdłużej. Ale niebylo możliwości posłania na 5 godz czy coś takiego. Ja wiem ze starszej dużo dało pójście do przedszkola bo się fajnie bawic zaczęła i bardziej kontaktowa była. Więc młodsza też chcę posłać. Żłobki u nas odpadają bo są dla rodziców pracujących a prywatny to mi szkoda kasy bo kwoty niemale[emoji849]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
MadziQ6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując