Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-06-16, 16:52   #154
silver_lining
Zadomowienie

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część I

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Ktory jest Twoim faworytem?

Podoba mi sie najmocniej rozpieta. Jakbys chciala jeszcze testowac grupe G, to mozesz probowac koszul czy bluzek koszulowych z kontrastowymi kolnierzykami (tylko niekoniecznie okraglych, bo te sa dla SG) vs rozpiete z wiekszym dekoltem. Dekolty sa niegaminowe, a polecane SD.

Podoba mi sie ta bluzka. Podoba mi sie tez caly czarny zestaw i czarna bluzka + jasne spodnie. Nie potrafie jednak ocenic, czy wole jedokolorowy outfit czy kontrastowy.

No właśnie rano wydawało mi się że wiem. Na pewno nie podoba mi się czarny dol i biała góra, ale tu nie jestem pewna czy to nie kwestia za dużego kontrastu (mało że czarne z biały to tez spodnie są sztywne i zachowują formę a tego t-sportu coraz bardziej nie lubię jak patrzę na zdjęcia. W lustrze podobało mi się całe na czarno. Ale na zdjęciach podoba mi się chyba bardziej jasna wersja. Ciemna góra i jasny dół też mi się podoba. Mam wrażenie, że ani monochromatyczny zestaw ani color blocking mi aktywnie nie szkodzi. Co nie pomaga bo SD powinien wyglądać znacznie lepiej w pierwszym a FG w drugim i wzajemnie powinny unikać.

Ja bym jeszcze pomierzylam FG. Bo o ile do tej pory tylko przymiarki SD sprawiły mi przyjemność. To widzę ten efekt postarzania który zauważa Maggie. Choć on może być związany też z doborem kolorów. Bo jak zakładam nawet t-shirty zwykle kupione pod DW zgodnie z diagnoza Grety to też wydaje mi się że wygląda to matronowato.

Jeszcze chodzi mi po głowie zrobienie testu makijażom dodatkowo. Tylko nie do końca wiem czym miałby być taki idealny makijaż dla SD - w sensie jak daleko posunięty. Tym bardziej że jak do tej pory każdy wieczorowy makijaż jako miałam zrobiony na jakaś okazje na zdjęciach był ledwie widoczny.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
silver_lining jest offline Zgłoś do moderatora