Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolega z pracy i jego żona
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-06-17, 22:13   #1
milywaz
Raczkowanie

Kolega z pracy i jego żona

Cześć,

przez 2 miesiące wymieniałam prywatne wiadomości z kolegą z pracy. Pisaliśmy jakieś bzdurki, trochę o relacjach w pracy, trochę o sprawach codziennych (takich jak wizyta u dentysty). Najczęściej były to wiadomości "z przymrużeniem oka", np. nie powiedziałeś mi czegoś - bo nie pytałaś - to teraz będę cię codziennie pytać o wszystko. Potem okazało się, że koleś ma problemy z ojcem i siostrą alkoholikami, którzy wymuszają od niego kasę. Ponieważ mój ojciec też ma problem z alkoholem, a ja sporo czytałam, jak należy postępować z takimi osobami, tłukłam mu do głowy, żeby nie dawał im pieniędzy. Po jakimś czasie przysłał mi bombonierkę z wydrukowanym liścikiem, w którym dziękuje mi że jestem i go wdpieram. Nigdy nie traktowałam gościa inaczej niż tylko jako kolegę.

Prawdopodobnie słodycze i liścik zamówił przez internet i jego żona zobaczyła, że coś takiego zamówił. Podejrzewam, że nic nie wiedziała o naszej korespondencji. Teraz oskarża go o romans ze mną. Z jego strony padła prośba do mnie, żebym spotkała się z jego żoną i próbowała ją przekonać, że nic między nami nie było. Uważam, że to beznadziejny pomysł, ktory może przynieść więcej złego niż dobrego. Co myślicie?
milywaz jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując